Betingelser


Levering
Ligegyldigt dit køn eller alder kan du fremover trygt handle dine kondomer online hos Global-Condoms. Vi garanterer altid total sikkerhed og diskretion – dvs. at der på ingen måde fremgår navnet Global-Condoms ude på pakken. Desuden vil der kun stå Pjo ApS på din bankoversigt.

Personligt rabatkort fra Condom Club
Når du bestiller kondomer online hos Global Condoms vedlægger vi en personlig rabatkupon. Når du så engang skal handle kondomer igen, så find din rabatkode frem og indtast den angivne kode i rabatkodefeltet, så bliver 10 gratis kondomer vedlagt i din ordre. Din personlige kode kan bruges til alle fremtidige ordrer. 

Bemærk: Koden skal bare indtastes i rabatkodefeltet, den skal ikke registreres.
Når du ønsker at bruge koden er det vigtigt du er opmærksom på at den skal bruges i sammenhæng med en ordre minimum 100 kr. alt i alt.

Returret
Har du uheldigvis modtaget kondomer eller andre produkter med fejl eller mangler kan du selvfølgelig sende den retur til vores lager. Fortryder du dit køb kan du inden 14 dage ligeledes returnere dine kondomer. Dette kræver dog at al emballage er ubrudt og at produkterne er i samme stand som ved afsendelsen. Ifølge dansk lov skal du som kunde dog selv betale den fragt der er forbundet med returneringen.

Diskret & sikker forsendelse
Alle vores kondomer sendes i en diskret emballage med anonym afsender, og vi garanterer dig at Global-Condoms aldrig vil blive nævnt uden på pakken. Vores kondomer sendes i kraftige boblekonvolutter der sikrer at dine kondomer ikke bliver beskadiget under transporten.

 

Kondomen adresse

Diskret kontoudtog
Udover en diskret emballage sikrer vi også dit privatliv ved kun Pjo ApS samt beløbet på de kontoudtog du modtager fra din bank.


Betaling
Alle priser på Global-Condoms er angivet inkl. moms. Al betaling forgår kun via betalings eller kreditkort, da dette er det nemmeste og sikreste for begge parter. Hos Globalcondoms accepterer vi følgende kort: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Eurocard, Mastercard, Diners Club, JCB og Visa Electron.

Gratis Vibra-Ring
Bestiller du kondomer for 200 kr. alt i alt eller derover vedlægger vi som et særligt tilbud en gratis Vibra-ring. En sjov gimmick der kan sætte ekstra gang selv det bedste sexliv. En Vibra-Ring er en lille silicone-ring med en lille indbygget vibrator, som monteres ved roden på penis. Ringen sætter gang i vibrationerne hos både ham og hende. Ønsker du ikke at modtage Vibra-Ringen, så skriv det venligst til os i kommentarfeltet.


Hvis du har spørgsmål angående betingelserne på Globalcondoms.dk kan du altid skrive til os på: info@globalcondoms.dk
Bemærk: Som kunde vil du også kunne modtage nyhedsbreve eller tilbud
Besøg forsiden for at se nyeste tilbud og kondomer online.